Zelfstandig distributeur ENERGETIX

Sinds februari 2018 kan Valérie zich nu ook met trots zelfstandig distributeur noemen van ENERGETIX magneetsieraden!

Aangezien SYAN er een holistische visie op nahoudt, waarbij er gestreefd wordt naar balans tussen lichaam en geest, sluiten deze magneetsieraaden er perfect op aan. Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud. Een fascinerend gegeven. ENERGETIX sieraden zijn stijlvol en bieden u daarbij de kracht van magneten. Miljoenen klanten wereldwijd willen de magneetkracht van de ENERGETIX sieraden zelf dagelijks ervaren en dicht bij zich hebben. ENERGETIX is niet voor niets onbetwist marktleider als het gaat om de verkoop van magneetsieraden en accessoires.

Ontdek vlug wat ENERGETIX en Valérie voor jou zouden kunnen betekenen. Voor meer informatie en/of vragen kan je vrijblijvend contact opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *