ENERGETIX

Valérie is sinds februari 2018 zelfstandig distributeur van ENERGETIX magneetsieraden. Er is geen leven zonder magnetisme. Omdat “magnetische energie is de elementaire energie waarvan de hele levensduur van het organisme afhankelijk is”, zei natuurkunde Nobelprijswinnaar, professor Werner Heisenberg. Gedurende millennia van evolutie, heeft het magnetisch veld van de aarde bijgedragen aan het optimaal functioneren van de magnetische velden van organismen. Maar deze kracht neemt af. De waardevolle permanente magneten, geïntegreerd in de sieraden van ENERGETIX, behouden hun macht bijna onbeperkt. 

Magneetsieraden …

De passie van ENERGETIX Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van onze magneetsieraden. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van ENERGETIX Bingen uitstralen, weerstaan. Vele mensen vinden door de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.

… ontworpen door ENERGETIX

Onze ontwerpers vinden inspiratie in actuele trends en in de wensen van onze klanten. Door grensoverschrijdende samenwerking ontstaan unieke creaties in de typische stijl van ENERGETIX Bingen, die wereldwijd met enthousiasme ontvangen worden. Elk jaar ontstaat er een nieuwe, gevarieerde collectie van fascinerende magneetsieraden met de beste kwaliteit.