Dodson & Horrell

DE KEUZE VAN DE QUEEN

Het familiebedrijf Dodson & Horrell werd in 1939 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. In de afgelopen 80 jaar tijd groeide dit merk uit tot dé referentie op vlak van kwaliteitsvoeders voor paarden. Dodson & Horrell is niet alleen marktleider in Europa, maar exporteert ook naar 40 landen over de hele wereld. 

Kwaliteitsvolle producten voor jouw paard

Decennia aan ervaring en expertise helpen dit familiebedrijf bij het ontwikkelen van hoogkwalitatieve voeders, supplementen en kruidenproducten te ontwikkelen. Alle ingrediënten en afgewerkte producten worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoge D&H-eisen.

In 1985 werden deze inspanningen beloond. Toen riep HM Queen Elizabeth II Dodson & Horrell uit tot hofleverancier.

Hun aanbod is té uitgebreid om op de website te plaatsen. Meer informatie over het paardenvoer van Dodson & Horrell kan je terugvinden via de orginele website. De voeders van Dodson & Horrell zijn geschikt voor zowel recreatiepaarden, wedstrijdpaarden, fokkerij, oudere paarden, als racepaarden.

Gezien deze voeders worden geïmporteerd van de UK, zijn niet alle voeders en supplementen steeds voorradig. Graag contact opnemen bij interesse met vermelding voor welk(e) product(en).