Vitalbix Paardenvoeding

Verdeelpunt Vitalbix Paardenvoeding

Gezien SYAN volledig staat achter een holistische kijk en aanpak hoort daar ook een gebalanceerde en gezonde paardenvoeding bij. Vitalbix Paardenvoeding biedt alles wat een paard nodig heeft om optimaal te presteren naar zijn behoeften. Bestellen kan via mail of Whatsapp!

Vitalbix Paardenvoeding is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten over gezonde voeding voor paarden. Alle producten zijn rijk aan vezels en zijn vrij van (hele) granen, melasse (suikers) en soja. Hierdoor is Vitalbix Paardenvoeding zeer laag in zetmeel & suiker en optimaal verteerbaar.

Met de verschillende producten kun je voor ieder paard een gezond rantsoen samenstellen. Vitalbix Paardenvoeding is een gezonde keuze voor zowel recreatiepaarden als voor paarden die op topniveau presteren.

Vitalbix Paardenvoeding is geconcentreerde voeding met een hoog aandeel vitaminen & mineralen. Hierdoor kun je er aanzienlijk minder van voeren dan van reguliere paardenvoeding.

Weet je niet welke voeding het beste past bij je paard? Geen probleem, maak gauw een afspraak via mail. Je bent altijd welkom om hier ter plaatse te komen kijken naar de mogelijkheden met daarnaast een woordje uitleg over ons aanbod.

Het is mogelijk om jouw zakken voer te komen afhalen na afspraak.

Heb je graag je bestelde goed geleverd aan stal of huis? Geen enkel probleem!

Neem contact op via telefoon of mail en we helpen je graag verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *