CoolStance Copra verkrijgbaar vanaf 1 maart !!!

Vanaf heden mag SYAN zich het eerste en enige verdeelpunt heten van België van de producten van Stance Equitec! De CoolStance Copra is reeds op voorraad. De andere producten zijn ook te bestellen (via mail), dit weldra ook via de webshop.

Hierbij een kort filmpje van Stance Equitec met informatie over waar de CoolStance Copra juist van gemaakt is.

Dr Tim explains how CoolStance coconut horse feed is made from coconuts

Een gedachte over “CoolStance Copra verkrijgbaar vanaf 1 maart !!!

  1. Copra blijkt hier de gouden wonderzak te zijn, mijn ir chronische hoefbevangen ijsjes hebben nu een Sportlijntje, en zijn stabiel en herstellende, mijn oudjes van 32, 33, 23 en 46 krijgen weer energie en spier ….. zelfs mijn honden en ikzelf hebben deugd van dit wonder… kan enkel aanraden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *