Paarden

Nieuwe start – nieuwe naam

Na een bewogen 2015 en 2016 is Valérie toe aan een nieuwe start. Bij een nieuw begin hoort een nieuwe naam. Deze naam is SYAN geworden. SYAN en het aanbod ervan is in volle groei en bloei, hou zeker de website in de gaten voor verdere ontwikkelingen!

De naam Trainingscentrum Spirit blijft vast en zeker bestaan. Deze slaat vanaf 2017 op de nieuwe locatie/accommodatie waar SYAN gebruik van zal maken voor allerhande activiteiten.

(klik op de titels voor meer informatie)

Begeleiding op maat

‘Werken aan je paard, is werken aan jezelf’

Als je kennis maakt met paarden en je gaat je meer verdiepen in hun wereld, dan zal je ontdekken dat je net zoveel over jezelf zal te weten komen als over je paard.
Wij mensen zijn namelijk best vervreemd geraakt van de natuur, het dierenrijk en de manieren van communicatie die daar plaatsvinden.
Door dat gebrek aan kennis van de natuur van het paard en hun behoeften, komt het maar al te vaak voor dat we het paard tekort schieten op één of zelfs meerdere vlakken.
Met als gevolg dat er veel paarden fysiek en mentaal uit balans geraken wat hen onevenwichtig maakt en ongelukkig, wat de mens dan weer gefrustreerd en misnoegd maakt…

Lessen

Valérie biedt lessen aan voor beginners en gevorderden, kinderen, tieners en volwassenen.
Elke ruiter heeft zijn kunnen en zijn eigenheid, maar ook elk paard heeft zijn kunnen en zijn eigenheid. Daarom houden we bij het lesgeven rekening met zowel paard als ruiter…

Trainingsmethoden

Er wordt niet vastgepind op één enkele trainingsmethode. Team SYAN houdt er graag een brede kijk op na. Daarom zijn ze elk in verschillende vakgebieden opgeleid. Tijdens de trainingen/behandelingen/sessies worden verschillende methoden samengebracht om aan de behoeften van het individuele paard én ruiter te voldoen…