Met een goede slobber de winter in!

Slobber is een welkome aanvulling, zeker bij dit koude en natte weer! Maar wist je dat er een groot verschil zit tussen slobbers, en dat ze niet allemaal even gezond zijn? Vitalbix NutriMash is een gezonde keuze en is geschikt voor elk paard. Deze slobber is namelijk rijk aan (prebiotische) vezels, graanvrij, heeft een laag zetmeel- en suikergehalte én bevat kruiden ter ondersteuning van de weerstand. Al het goede uit de natuur, in een heerlijke, gezonde slobber!

ZO ONDERSTEUN JIJ JOUW PAARD MET NUTRIMASH

Vitalbix NutriMash bevat prebiotische vezels die de darmflora ondersteunen. Deze vezels “voeden” de goede bacteriën in de darmen van je paard.

Paarden met een verstoorde darmflora, die ziek zijn (geweest) of stress hebben, maken soms zelf niet voldoende B-vitaminen aan. Deze hebben we daarom voor je toegevoegd aan NutriMash zodat jij jouw paard optimaal kunt ondersteunen.

Daarnaast bevat deze slobber ook nog een gezonde mix van brandnetel, venkelzaad & kamille wat de weerstand, de afvoer van afvalstoffen en de spijsvertering helpt.

IS SLOBBER EEN GEZONDE AANVULLING MET KOUD WEER?

Jazeker! Maar let wel op dat niet iedere slobber een gezonde keuze is. Reguliere slobber op basis van granen (tarwe, gerst, etc.) wordt voornamelijk verteerd in de dunne darm en levert daardoor geen gezonde energie om jouw paard warm te houden. Hiervoor heeft je paard namelijk vezels nodig die in de dikke darm worden omgezet in een juiste vorm van energie. Vitalbix NutriMash is graanvrij en bevat een hoog aandeel vezels. Deze vezels worden afgebroken door bacteriën in de dikke darm die hierbij korte keten vetzuren produceren welke als energiebronnen voor je paard fungeren. Wanneer de bacteriën meer ruwvoer te verteren hebben, komt er meer warmte vrij in het lichaam! NutriMash helpt dus om jouw paard van binnenuit warm te houden.❤

Drinkt jouw paard slecht met het koude weer? Dan zorg je er met de slobber meteen voor dat jouw paard wat extra vocht binnenkrijgt! Je kunt Vitalbix NutriMash klaarmaken met koud of (lauw)warm water. Gebruik geen kokend water, want daarmee doe je de gezonde ingrediënten geen goed. Maak de slobber stevig of dun en slobberig, net wat jouw paard lekker vindt.

Te koop via onze webshop! Gratis proefzakje* NutriMash cadeau bij aankoop van een Vitalbix product! (*zolang de voorraad strekt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *